Smaakpolitie in de Heeren!

Geplaatst op 26 juni 2009

“Heeren” zijn bezocht door de Smaakpolitie!

Op 29 februari was het dan zover: Rob Geus van de Smaakpolitie met zijn camerateam hadden deze dag de Hoeksche Waard op het oog om opnamen te maken voor het programma de Smaakpolitie.


Uiteraard kon tijdens deze reis Oud-Beijerland niet ontbreken en dus kwam ook de Heeren van Beijerland in zicht. met zijn bekende: ‘Goedemorgen de Smaakpolitie” stapte Rob Geus dan ook bij ons binnen. Na een inspectie van een minuut of 10 kwam Rob met een brede glimlach weer beneden met de woorden: hier wordt ik echt vrolijk van!

Na het ritueel van het plakken van de Smaakpolitie oké sticker vervolgde Rob zijn weg door de Hoeksche Waard om vervolgens in de avond weer terug te keren om en hapje te eten.
Hij vertelde die avond dat de “Heeren” als enige deze dag een keurmerk hadden gekregen. een groot compliment voor de jongens in de keuken die vervolgens nog weken lang met een smile van oor tot oor hebben rondgelopen.

Heeft u de uitzending gemist? kijk dan op www.SBS6 uitzending gemist voor de hele uitzending of op de volgende link voor het stukje over de “Heeren”.