Hoofdgerechten vlees

 

 

 

   
“Surf en Turf”
Aberdeen-steak met gamba’s,
ratatouille, gegrilde aardappels en knoflookjus. 19,95
 
Wijntip: Merlot Louise de L’Oiseau 3,75/18,50
Biertip: Hoegaarden witbier
   
Kalfs rib-eye
Met Chimichurri (rode ui, peterselie, koriander, basilicum en knoflook)
en gegrilde aardappels. 18,75
 
Wijntip: Feudi 125 Primitivo del Salento 4,75/23,50
Biertip:Karmeliet
  
“Wat de kok schaft”
wekelijks wisselend
  
Stoofpotje van rund
Rundersucade met rode uiencompote en stamppot Rucola. 17,50
   Biertip: Leffe Dubbel

 “Heeren” klassiekers
“Oostenrijkse Schnitzel” (200 gram)*  Met frites en salade. 17,50
Biertip: Hertog Jan Grande
Wijntip: Feudi 125 Primitivo del Salento 4,75/23,50
 
Saté volgens de “Heeren”
Huis gemarineerde kipfilet met atjar, pindasaus, krokante uitjes,
kroepoek, frites en salade. 16,25
 
“Heeren” burger
Black Angus burger met Rucola,
cheddarkaas, spek, tomaat, augurk en “Heeren” saus.16,75
 
Wijntip: Feudi 125 Primitivo del Salento 4,75/23,50
 Bier tip: I.P.A Goose Island

Spareribs volgens de “Heeren”
Gemarineerd naar een geheim recept.
(pikant of zoet).
Met twee koude sauzen en frites en salade. 16,75
Biertip: I.P.A. Goose Island
 
Varkenshaasmedaillions
Met champignon-roomsaus, krokante spek gegrilde aardappel en groente Macedoine.
17,75